Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig ...

... och hoppas
innerligt
att du snart 
kommer att mig sakna
så mycket 
att du får svårt
med att såväl
somna som vakna
utan mig
nära tätt intill dig ...

... och inte kan
låta bli
att komma tillbaka
för att du ej
kan eller vill
vara utan mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-02 18:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...
2016-05-04

  Ingrid Trolle
Vackert formulerad
dikt om kärlekens
längtan.
2016-05-03

    ej medlem längre
Tycker dina dikter om kärlek är vackra.
2016-05-03

  Ninananonia VIP
Berör..
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP