Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens skugga

dödens skugga ligger mörk över min dal
i en vandring med reducerade val
dimman ligger tung och djupt är mitt kval
jag räknar ner och kommer till djävulens tal

rädslans ringbrynja är mitt skydd och min tröst
ett gnisslande oljud dränker den röst
som från ett mörkt djup ska fylla mitt bröst
med rogivande känslor och mildra min törst

dödens skugga behåller sin trängande makt
borta sen länge är ängeln som ska hålla vakt
kanske den bytte sida och ingick en pakt
och håller den djävulska dansens takt




Fri vers av me_we
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-02 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we