Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Alla mina timmar

I att följa dina hemligheter

Går det att köpa sig en biljett

Berättande sagornas skönhet
hopp och drömmar
Du ger oss

Förtälja dina hemligheter
till världens ände

Jag köper mig en plats




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 265 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-02 23:00



Bookmark and Share


  mike irow
går i ULIO spår...
2016-05-09

  Inkarasilas
Ja, så är det när man snuddar vid det vackra, vill veta mer och kika bakom, följa med på resan. Fint Kia!
2016-05-09

  Lars Hedlin
Närande och fint i längtan :)
2016-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
Underbar!!! Väcker min glädje och förundran!
2016-05-03

    Peter Söderqvist
Väl skrivet och spännande.
2016-05-03

  aol
En så härlig längtan, så fint skaldat,
2016-05-03

    ej medlem längre
Mystiskt! Poetiskt.. Sagoberättaren är höljd i dunkel. Väcker frågor. Gillar sista versraden! :-)
2016-05-03

    ej medlem längre
Åh, så fint du skriver om längtan och glädje!
2016-05-03

  Ninananonia VIP
Så fint du längtar..
2016-05-03

  Bibbi VIP
Applåder!
2016-05-03

  ULJO
Underbart skrivet och fint framfört
2016-05-03

  Fem hjärtan VIP
En mycket bra och poetiskt formulerad dikt.. Som växte andra gången jag läste.. Applåd!
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"