Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dimman


dimman ligger tät över skogen

över elden kokar kaffet över i kannan

elden sprakar så skönt

kaffet smakar gott

elden värmer skönt

dimman lättar sakta

solens strålar tränger sakta igenom dimman

värmer sakta upp dimmvåta mossor

haren hoppar tyst

över stock och sten

björnen lufsar i sakta mak

älgen betar av gröna blad

elden värmer så skönt

kaffet smakar så gott

liten myra släpar på ett barr

ormvråken söker sitt byte till frukost

skogsmusen ilar hastigt mellan ormbunkarna

inte vill han bli frukost till ormvråken inte

i fjärran man hör stora fallet dåna

laxen i vattnet glittrar i solljuset




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-03 18:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Detta är det vackraste jag läst i kitt liv! Så stolt jag blir! Detta är dyrt, en sådan ögonfröjd att läsa!
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle