Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att föra krig med känsloregistret



Med slipad sked gröper du i membranet
slevar upp en skopa ruttnande saft

Sväljer glupskt och
hånler i mörkret
skapar dansanta skuggor
mot väggarna
missfärgade och kala

Du spottar mig i ansiktet
resterna av signalsubstanser
rinner nedför mitt anlete
och jag skrattar samtidigt
som jag gråter tyst


Ingentinget håller min hand
stryker den ömt

Han vet hur man vårdar
det som trasigt är



Livnär sig på den som inte vet vad den är




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-03 20:34



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Grymt Grymt Bra och bara Grymt inte som grisars grymt utan endast som den Grymma som vet hur....etc
2016-05-05

  Leo Rudolphzon
det var krig och du fångade bra
jag gillar orden dina
2016-05-04

  Judas Ekholm VIP
Äntligen något med svärta och känslor i här på sajten. Som en skrevspark i hjärtat. Tack för [o]roande läsning.
2016-05-03

  Alexander Gustafsson
Väldigt bra. Gillar den. Speciellt biten om att livnära sig på det som inte vet vad det är...
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa