Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättja

Det är inte lättja du känner
Det är ditt rädda hjärta
som vrider och vänder

Det är inte lättja du känner
Det är din svarta hjärna
som tjatar och tjurar

som vägrar ge upp
drömmen om räddning

Men att bli räddad ur sitt eget strypgrepp
är en konst
som få behärskar




Fri vers av Titti Schmidt
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-05-04 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Schmidt