Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En egen känsla som inte delas


Delad glädje är inte dubbel glädje

Jag ler inombords...
ni kan inte se det,
det är min hemlighet
som jag döljer mer än väl,
det är min egen glädje
som bubblar inom mig
och den vill jag inte dela med någon!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-04 15:15



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det var bra sagt. Det finns tillfällen då man inte har någon som kan dela ens glädje, eller vill. Då gäller det att kunna ta till sig kraften i den glädjen själv.
2016-09-30

    ej medlem längre
Må gott inombords så strålar du ut värme till andra!

2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP