Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid fram och baklänges


Aaj!
Antagligen har jag
Troligen ätit min
Sista söta mandarin

I Framtiden skall jag
Ändå minnas hur sött
Den smakade

Som Din kärlek till mig
Om det nu finns någonting
Kvar i ett tomt
Skal att minnas

Så skall det vara minnet av
Hur gott det smakade med Dig.

Långt fram i tiden
Om jag då kan tänka tillbaka

Det var en härlig tid vi hade
Nu och Då tillsammans.

När Tid beblandar sig
Med varandra. ..
Ur
Nutid. Dåtid. Framtid
Uppstår en mystisk cocktail
Som inte går att förklara. ..

Jag dricker den gärna!
Och blir så konstig
Efteråt. ..

Fråga mig inte varför.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-04 19:33



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Din text är begrundansvärd och mycket inspirerande-själva leken med tiden -är berusande i sig!

Oerhört bra skriftat tycker jag!
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP