Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så att kvinnan ska bli klokare.


Siddharta Johanssons visdomsord om potensen



Män kan! Men kan just denna man?
Kan, men? Vill? Kan och vill, men man kan inte?
Men? Män kan ju om de vill?




Fri vers av Janjohan
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-05-05 00:39



Bookmark and Share


  johan sandén
Klokt och förvirrat... vem är den där Siddharta Johansson ? Du?
Tokbra!
2006-07-11

  Josi
Ha ha ha! Klockren! Jag hängde faktiskt med i svängarna- it make sence!
2006-05-12

    ivre_de_vie
..och förvirringen förtätades...=)
/ i
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan