Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa

Födelsen är början på en resa
där så mycket väntar oss.
Så många världar att se
och hamnar att kasta loss.

Våra sinnen och ögon upplever
all kärlek vi fått och gett.
Så mycket minnen av vad vi sagt och gjort.
Resan som pågått till ålderns höst
är fortfarande spännande fast den går för fort.




Fri vers av Martin Lind
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-04 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind