Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så höj


Jag faller sönder i söndagsnatten
inte trött än fastän det vore bättre att sova
bland viskande röster och billiga löften
inne i töcknet efter en låda fem komma tvåan
känner det låsa och sväljer nyckeln
sällan min impulskontroll ger rum för någon vecka nykter
jagar efter nycker, borde göra nånting mer av mitt liv
ett i praktiken medelmåttigt teoretiskt geni
vi får se vad det blir, kanske för sent för att bli nån
hur många år kan jag få tillbaks retroaktivt? noll
som att jag bryr mig, låt oss brinna ner
jag eldar heroin på min silversked
inte bokstavligt talat men ni fattar poängen
fast jag aldrig kan slänga bort nog för att va oanvändbar
så vardagslivet har väl sina avigsidor
men man hör tinnitusen först när man stängt av musiken




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-05 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hatar både spokenword, rim och upprepningar i text men du skriver ändå såpass bra att jag inte tänker på dom (dvs de känns inte krystade/tillgjorda/rim för rims skull). Det är superskickligt. Verkligen.
2016-05-17

    ej medlem längre
sexnolltvå
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ap