Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få klappa en katt betyder nog mer om den rivs

Pocahontas och askungen
Horisonten ikappsprungen
Utvidgade världsbilden
Ljusslingan en stjärnhimmel
Torra penslar, porträttet stelnat
Budskap breder ut sig som konvexa speglar
Sånt sätt att leva
Där drömmen torkas bort med sömngruset
Men lever kvar
Sålänge den är röstburen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-19 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ap