Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

021090

Vet inte om jag
Riktigt minns vad
Killen hette
Nånting nånting filmprojekt
Besserwisser viktigpetter
Ända ut i fingerspetsen
Megolomani och misogyn
Du kan ta konstnärssnubben
Ur omklädsrummet
Men vice versa, vis-à-vis
Kvinnor synar
Kvinnosyn
Cissi Wallin
Av hans Billie Jean

Andras känslor är deras ansvar
Och hans känslor är också det
Enligt honom

Enligt dig är
Ditt namn
Vitt lamm svartmålat
Svart får, ansiktet är askgrå
Sinnena havsblå
Kinderna daggvåta
Schrödingers katt
I en ask ifrån Pandora
Rullar ut välkomstmattan
Och taggtrådar
Öron spetsade
Fingerspetsar är vässade
Matchar med armbågar
Posten är fastnålad
Twitterlikes
Handhjärtan i sandlådan
Insta live
Cancel culture och skampålar

För dina känslor är ingens ansvar
Men alla andras är ditt nu
Enligt oss




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-12-19 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ap