Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart

sitter i lägenheten som jag dela med dig
och som jag dela med henne
kanske därför jag inte vet vad jag känner
vi får se vad som händer
faller in i gamla sätt att hantera det som jag tänker
därför jag spenderade helgen
helt avdomnad
hoppas att jag snart somnar
för mycket - är van att stirra upp i tak ofta
håll ut det är snart sommar
kanske nånting bra kommer

då kanske livet kommer tillbaks
kanske hittar nån att somna med snart
har ångesten kvar
hoppas på att jag hittar nåt att hoppas på snart
mina ovanor krossar mitt jag
det är vad vad det kostar för att orka idag
för jag vill veta men jag vet inget
borde slänga dina p-piller
söker svar i en bar
önskar att jag lärde mig nåt nytt av lsd-trippen

är gone everyday all day
vi får se vart det här tar mig

så patetiskt att jag inte ser nån mening utan
någon som vill ha mig

vi får se vart det här tar mig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-01-18 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ap