Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni får stå ut ...


Du finns ständigt ...

... i känslan
du väckte inom mig ...

Mina tankar
söker sig
ständigt till dig
och får mig känna
din närvaro
nära, nära tätt intill mig ...

Vet bara det
att jag dig älskar
och utan förväntningar
eller villkor 
hela dig 
precis som du är
mest av allt vill ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-05 17:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så kärleksfullt och fint...
2016-05-10

  Fem hjärtan VIP
Vacker kärleksdikt!
2016-05-05

  Ninananonia VIP
Så fint du skriver..
2016-05-05

  Solstrale VIP
Ett mantra ... Som en maning att du ber det skall komma till dig... Jag säger det goda kommer till dig när du sätter dig ned och väntar in det! Fint skrivet!
2016-05-05

    ej medlem längre
Hoppas det blir verklighet snart! Så kärleksfulla ord måste vara svårt att motstå!
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP