Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett lik

Drömmen kommer närmare
Jag lever det jag vill
Men inom mig en tomhet stor
Jag finns ej längre till

Men lever gör jag sant och visst
Mitt mål är plötsligt nära
Jag når det - då jag själv helst vill
allt som jag kan begära

Men inom mig är själen död
Falskt - är då jag ler
Då allt som finns djupt inom mig
är dränkt i svart manér

Jag är ett lik som stadigt går
som gör allt som sig bör
Säg, kommer livet famna mig
igen -innan jag dör?




Bunden vers (Rim) av Lillith
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-05 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
-skit i det trygga
väl lycka ur Leva
var ett lokalt lim
apropå Rim+
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith