Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne från Kringelkrok






Älskar Dig ännu,likt en Björk invid
lövsprickningen med sina skira löv

Balsamerad runt din heta hud som
skydd
mot Tidens obarmhärtiga tand. ..

Andades imma mot en fönsterruta
skrev ditt namn. ..

En Björk står kvar där ute
evigt knoppande

Och en immig Fönsterruta
Inritad med ditt namn av kärlek

Och våra leenden svävande
I det vilande Landskapet

Åldras aldrig,åldras aldrig
minnet infryset som i en iskristall

På ungdomens glädjespark
utav obunden tidlöshet

Väntar att dina ben äntligen
skall bryta sig loss från
den aningslösa Törnrosa sömnen

För känslan den lever ännu
Inlindad i ett tunt fodral av tid

fylld med bokstäver
av glimmande längtan inuti

Älskar dig ännu,likt en Björk
Invid lövsprickningen
den eviga. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-07 08:16



Bookmark and Share


  mike irow
mycket vackert!!
2016-05-10

  gunnnar nylund VIP
Vissa minnen bleknar aldrig.
Fint!
2016-05-09

  överlevaren VIP
Ömt ordat...
2016-05-08

    ej medlem längre
Vackert och skickligt skrivet.
2016-05-07

  Ninananonia VIP
Vackert att läsa.. :)
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP