Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det var tänkt

Det glimmar till
som om det faktiskt vore
på riktigt

Då låter jag
min själ väckas
och andas

Mitt livs grenar
växer ogreppbart
snabbt

De rotar sig i mullen
och i mina ögon
lever allt

Ja precis allt
som det var tänkt
att levas




Fri vers av Lillith
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-06 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin text

Tycker också att du målar fantastiskt bra.Dina svartvita verk är så naturtrogna. Dina tavlor o dikter beror när man ser o läser dem. Den ena talar i bilder de andra i ord.
Mvh annokas
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith