Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar åtminstone att något av allt det här som borde vara, men inte riktig ännu är skulle kunna få vara lite enklare än vad det är ...


En varm och underbar försommardag ...

... som den 
dag som är idag ...

... önskar jag
mig och ber Universum om
att ge mig tillbaka mitt liv
rensat från allt
det oönskvärt artifisciellt
implementerade skit
som lagts dit
utifrån i enlighet med yttre regi ...

Ty även om
jag vill att du 
mig ska älska
och vilja ha mig
precis så som den jag är
också utifrån min situation
så som den är nu och här ...

... så är det ej
en situation
som speglar fullt ut
eller egentligen 
inte alls speglar
den jag som människa
person och individ 
verkligen är
utan allt det som just nu är ...


Men jag vill
att du mig vill
nu och här
precis så som
jag med allt det ofullkomliga
och alla brister som hör därtill
är i det som nu är ...

Det känns angeläget
i varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig
för att jag ska kunna återgå
till den nivå
där någon annans försök till regi
ej har en chans att längre påverka mitt liv ...

Med din blotta existens
och din kärlek
i mitt liv
här och nu
skänker du mig
kraft, inspiration och livsenergi
nog för att tillräckligt
förskjuta mitt perspektiv ...

... för att jag ska
kunna förändra mitt liv
till det liv vi båda två 
så innerligt väl 
är värda att tillsammans få ha ...

Samtidigt jag förstår
att det låter lite för enkelt i sig
för dig
att kärleken emellan oss två
skulle kunna förändra så mycket för mig ...

... när jag får 
känna närvaron av dig
så där alldeles nära tätt intill 
som jag så ofta låter dig förstå
att jag allra mest av allt vill ...

Saknar dig
behöver dig
men allra mest
älskar jag dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-07 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP