Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småstads butiken




Hemslöjden har somnat in
I tidigt 1800-tal

Det är Vår tid nu.
mitt emellan Vinter och Sommar.

Några stolar till salu

Insuttna i olika sammanhang
där man hunnit lugna ner sig

Samtalat och tänkt efter
Ätit och Druckit i olika
Tillställningar

En fluga vandrar fram
och åter på stolsryggen

Empire stil tycks den inte
veta någonting om.

Ett Koreanskt Läkarpar
Stannar till utanför Skyltfönstret

Går in och frågar efter priset

Det är Vår tid nu. ..
mitt emellan Vinter Sommar

En Lördag förmiddag
I en Svensk småstad

Med två Turister
och några stolar

Som kanske skall fara iväg
Till en annan Kontinent.

Så Internationellt.




Prosa av Sefarge VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-08 08:20



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Ja, även möbler har en historia... att
luta sig emot.
Fyndigt skrivet, vetja!
2016-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En ögonblicksbild i tiden, fint framförd.
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP