Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan sömnen


Kärlek

På min arm vilar 37.3 grader av
kärlek djupt försjunken i kvällens brottningsmatch
med sömnen.
En sista bris av motstånd lättar från den släta pannan
och smyger genom det mörka rummet.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-05-08 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge