Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resarö


Gyllene spegel viskar om kommande båtfärder.
Ytligheter som trollbinder tankarna.
Fyra stolar och ett bord på bryggan glömde att gå in när mörka nävar bankade ut is mellan skären.
Bojen tittar efter sin vän snipan av krumvuxen ek från Visingsö.
Skorna blir lite lättare i solsken.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-28 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge