Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka nyfikenhet.


Rastlös

Att vilja vakna innan man somnat.
Dagen bankar på dörren
när natten låser om oss.
Inte än du daggfuktiga morgon.
Vänta i din spilta och idissla tålmodigt under de tysta timmarna.
Sakta släcker staden sina eldar
och blåser ut kyla i gränder och torg
Klokhet odlas i omsorgsfulla tankar.
Blås kärlek på de sovande
och lugna de förvirrade... Du har tid att göra det andra, imorgon.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-08 06:36



Bookmark and Share


  rondell
Tycker om!
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge