Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULLVIVANS SMEKANDE DOFT



Än minns jag från min barndoms dagar
gullvivans doft

min varma barnahand
den plockade buketten


mitt ansikte böjt över blommorna
girigt insupande
doften

Hur jag räknade nycklarna
såg färgen


och hur min barnahand
i lycka
bar hem buketten


© Palett




Fri vers av Palett
Läst 724 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-08 17:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbara minnen...dofter gör ofta att man drömmer sig tillbaka till speciella händelser...
2016-05-14

  Bo Himmelsbåge
Fint barndomsminne att spara i eternellernas doftbok!
2016-05-13

  Lindha W Gustavsson
Nostalgi på högsta nivå - väl format i dina ord - känner av ett lyckorus när jag läser dina rader och minns själv hur det var...
2016-05-10

  mike irow
romantiskt o vackert!!!
2016-05-09

  Sofhia Wirström
underbart
minns det jag med
2016-05-09

  Heikki Hellman
En av de härligaste vårblommor, var hennes favorit som hon alltid köpte på våren, när den vissnat, planterade hon den i trädgården!
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Härligt det minns jag med..
2016-05-08

  rondell
Åh så ljuvligt vackert!!!
2016-05-08

  ULJO
Så fint om den vackra Gullvivan
2016-05-08

  överlevaren VIP
Nostalgi, fint ordat!
2016-05-08

    ej medlem längre
Barndomsminnen med vårblommor är som pärlor, sparade i livets arkiv...
2016-05-08

  Kattfot
Så vackert du beskrivit ett barndomsminne. Fint foto.
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett