Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schillingtryck i Vårtid [rimvers]

~*~

Gör inget på onaturlig väg
låt det som sker ske
så det som naturen skapar räddar den
så det som människor skapar ej förstör den

Utan att söka och finna en väg
en mörk signorita kan öppna café
så det som ödet skapar räddar det
så det som tvånget skapar ej förstör det

Livet kryddar stigen och livets väg
utan att du sökt efter något mer
det som livet skapar skapar det
det som maskiner skapar kopierar det

Där inget lever på onaturlig väg
och allt lät det som sker ske
det som naturen skapar räddar allt
om det som människor skapar förstår allt

milstenar som skådar över åkrars väg
schillingtryck i vårtid, i vår tid ser
att det som naturen skapar räddar den
så att det som människor skapar ej förstör den


7 Maj 2016

L Patrik W Johansson

engelsk/english:

The Chapbooks of Springtime [rhyme]




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-08 20:22



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa*Patrik*
Genialt**1000%POESI**
**Helt*UNDERBART*
DEKLAMERAT**Jag saknar*Ord*
Du*Är*Största*Poeter*GENI*HÄR*
Kram*irene
2016-06-19

    ej medlem längre
Tack för din så vackra, tänkvärda dikt!

"milstenar som skådar över åkrars väg
schillingtryck i vårtid, i vår tid ser
att det som naturen skapar räddar den
så att det som människor skapar ej förstör den"
2016-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Stort djup i din tänkvärda dikt...mycket bra...
2016-05-14

  Ninananonia VIP
Tänkvärd är din dikt..
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP