Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild fotad av mig Mr_Solstråle


Solskenspromenad

Genom mark

genom grönska

genom skogens gömda katedraler

vi vandrade tillsammans idag

solen vår kärlek värmde

gullvivor vår väg kantade

humlor paraderade solen

saluterade med sin värme

vår kärlek för varandra starkare den blir

var dag som går mitt hjärta är ditt

du underbara solstråle ..




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-08 21:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina rader till fru solstråle.. :)
2016-05-09

  Stefan Viljehammar
Så ska det låta.
2016-05-09

  Sofhia Wirström
så oerhört fina rader
till din kärlek
må er kärlek blomstra
växa och gro

2016-05-09

  Solstrale VIP
Nu rodnar jag ... :)- oj oj oj så fint skaldat!
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle