Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag kunna kräva...?

Hur ska jag kunna kräva
att värden ska förstå?
När jag uti mitt sinne
mig själv ej kan förmå

att lösa ekvationen
(som också kallas jag)
Jag har ju knappast kraften
att leva denna dag

Men stumhet i mitt inre
får bli min gåtas svar
Tills dagen jag på riktigt
i livet vill stå kvar




Bunden vers (Rim) av Lillith
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-08 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith