Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjen över framgång


Två blev tre

Så lätt att finnas
En enkel mening
Så fjäderlätt och mjukt den landade
Att vilja och få
Så underbart segern smakar
Säger ja till allt nu
Så passa på
Ögonblicket ska jag spara
Klappa på när november
regnar ned i min krage
Andas blev lättare
Tre fick bli en
Sagan fortsätter och slutet
På början blev lyckligt
En ballong av framtidstro
Ska stiga mot himlen
I början på juni
Examensbeviset blir tårögt och stort
Berg går att flytta
Du behöver bara en penna




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-10 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge