Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hemma


Denna somriga eftermiddag.

Med en lättjefull gest
stänger jag av radions kulturnyheter.

Släpper in solstrålarna genom det öppna fönstret.
De bär in koltrastens och nötväckans kvittrande.

Solens värma mot huden;
fåglarnas sång runt själen.

Rosévinet svalnar i kylen
i väntan på den ensamma lilla kvällsfesten
i trädgårdsstolen under eken
med utsikt över stugan.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-10 18:15

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Åh, så ljuvligt skönt
i sommarkvällen, man
riktigt känner den svala
fläkten från fönstret och
solens värme, Ljuvligt!
2016-05-10

    Sefarge VIP
Stilla idyll.I en stund.
av evighetens rofylldhet.
Med smäktande
Elegans skrivet.
:)

2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram