Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätefterlysning




Mössa söker huvud.
Obs! Ej för smart. För sitt för stånd
Som bör kunnas uppbäras med stolthet
Obrottsligt lojal mot sin huvudbonad
Alltid uppmärksam. Aldrig någonsin
Glömsk. Så det riskeras att bli bortglömt
Inuti Bibliotekets kvarglömda plastlåda!
Eller ännu värre i ett smutsigt dike
invid en skraltig Busskur.Katastrof!
Ifall dessa önskemål. Kunna uppfyllas
Så finns elegant oanvänd
Huvudbonad väntande.
I Universal storlek
Obrottsligt lojal till sin
kommande ägare
För överkomligt pris
Tel.xxxx xxxxxxx.
:)




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-10 19:12



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En underbar annons.
Säkert är det många
som anmäler sig som
ägare!
2016-05-18

  mike irow
enkla saker ofta är stora
min konklusion...i poesins vackra form
undenbar relief !!!

2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP