Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den ena

 

När den ena gamla idolen

efter den andra avlider

som till exempel Povel Ramel,

Putte Wickman

och nu senast Lars Gustafsson

 

Då kan jag till och med försonas

med tanken på döden,

att få somna bort

från en värld

som jag ändå inte

förstår mig på




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-10 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP