Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever and ever

Kanske du vill mer än orden

innebörden bakom
jag tror mig ana

eller önskar jag

Just nu ett myrbo av tankar
eller nålen jag letar efter
i någons höstack


Hur ska jag veta
om du inte pratar
hur ska jag gissa
när allt är gåtor
hur ska jag höra
när tystnad är allt du ger

Vad vill du
Vad vill jag
vill vi?
Är du riktigt säker...




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-11 17:30



Bookmark and Share


  aol
Verkligen en frågande vacker ja hur ska man höra i en tystnad , så igenkännande fräffsäkert skaldat om en verklighet många delar,
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen