Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruppsykologi



Ju färre applåder man får

Desto säkrare kan man vara på att de faktiskt betyder något




Övriga genrer (Aforism) av Andreas db Gustafsson
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-11 18:43



Bookmark and Share


    Jossefina
Så sant!


2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson