Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en tanke

 

Man får nog akta sig lite

För att förakta sig själv allt för mycket

 

Att tynga ner sig själv

Gör det mest bara svårare att så småningom

Våga göra det man vill

 

Tänk en gång till och se efter vad du har

 

Lyft upp dig själv

 

Låt tiden få de där vingarna att växa

Så att du kan flyga iväg 

 

Inte så nödvändigtvis från det du fruktar

Utan snarare mot den framtid ditt hjärta för dig visar




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-28 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson