Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort

 

 

Flyg så min sköna fluga 

Flyg mot framgångarna dolda i mörka gränder

Ditsatta för ingen mindre än du min vän

Att finna

 

 

Du må inte tro det minsta lilla

Men vet mycket och väl om allt som gick så illa

 

Ta med dig det och flyg 

Så träffas vi sedan i smyg

För att le i tystnaden och glädjas över insikten

 

Att det som kom att bli

Var rätt och riktigt

Om än försiktigt 

 

Sen jävlar...

 

Sen tar vi dem allihopa.




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-02 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson