Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi skiljs åt

 

Tomheten ersatte det gemensamma

Förståelsen lättade och lyfte sig upp 

Medan ingen ansträngning gjordes för att upprätthålla det sköra

Allt det så oändligt starka som så plötsligt byter skepnad

När det inte motsvarar vad som var utlovat

Så var uppmärksam när du älskar

För plötsligt så skiljs vi åt




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-03 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson