Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som sakta kom att vilja

 

Man hade kunnat tro på vad som helst

Men det som hade i sin avsikt att bestå

Var något från inunder magens trakter

 

I det att bara komma fram

Till ljuset vars låga näst intill slocknat

 

Så kom, kom härlighet

Och överge mig, tomhet

 

Lilla spillra från ett liv förgånget

Tiden är inne och hoppet är ute

För dig som håller allting tillbaka

 

Låt mig kyssa dig farväl
Så ses vi sen
På andra sidan ängen

Den mina bara fötter ska springa över

Där livet känns på riktigt




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-04 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson