Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gul aura

 

 

Du fann mig i det lilla enda jag lämnats med

En ganska så sorglig, blytung och till synes transparent bubbla

Ett filter varur jag knappt vågade se

Att det goda fanns likväl 

 

Så plötsligt trängde något igenom för att dra sig likt ett blixtlås

Inte hela vägen

Men tillräckligt för att en liten glipa skulle få ett bländande ljus att strömma in 

 

Och det var du

Det var du som var det ljuset




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-25 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson