Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men har du tänkt på

 

 

De där stunderna

När fötterna inte når ända ner

 

Ända ner till grunden man trodde sig stå på

Och det går så långt som till ett - I brist på bättre ord - förakt

För sitt själv

 

Då blir det svårt

Överlag

 

Men kanske specifikt

- Inte att se -

Utan snarare uttrycka

Med sitt innersta väsen

Hur mycket du betyder

 

Det sista min kropp vill således

Är att ljuga för något så vackert som det stundtals åtskilda, vackra sinne

Som till skillnad ifrån mitt eget

Något tillskruvade om än inte så bara

Gör allt för att gömma undan hur onaturligt frikopplat det kan te sig 

 

Du kan tro att det betyder något

För det betyder något alldeles speciellt




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-01 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson