Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med utgångspunkt i de aktuella förutsättningarna

 

 

Skulle så gärna vilja veta mer

Inte om det eller dem

Utan om dig

 

Jag lever det

Och jag känner dem

Men inte dig

 

Och när jag som såhär hänvisar till rubriken

Så hade man kunnat komma till insikt om

Att så förmodligen inte kommer att ske

 

Men jag hoppas 

Hoppas och tror på dig




Övriga genrer av Andreas db Gustafsson
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-20 21:19



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
..en vacker dikt fylld med en subtil emfas av både nyfikenhet och försiktighet
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson