Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Provence

Provence

Stenhus och mimosa
Träbord och citroner
Doften av ditt hår på kudden
Längtan
Indonchines " pink water" på radion
Lerkrus med Chablis
Lite vin i botten, som ett minne från natten ,
då du skar ut mitt hjärta o
la i en korg fylld med lavendelkvistar.
Jag kan känna det slå på avstånd.
Bortom fälten
Med solen i ögonen
Håret utslaget o fuktigt
rent
Så oändligt rent
Vackert
Så bedövande vackert
Violett
Mitt eget purple rain
Vill Somna om
Väck mig inte
Vill bo i minnet för evigt
Livet kan ändå aldrig bli vackrare
än i Provence
bortom Lavendelfälten.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-11 19:30



Bookmark and Share


  rondell
Ljuvligt underbart!
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge