Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den jag vill ...

... få ha
nära tätt intill
hålla din hand
och ta en sakta
liten promenad
längs utmed en liten strand
i en stilla vik ...

En stilla vik
vid ett öppet hav
fyllt av kärleksfulla känslor
utan några tvång och krav  ...

... varje dag
eller så ofta vi får tid
och känner att vi vill
varandra nära tätt intill
för att tillsammans
få njuta vår kärleks sinnesfrid ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-11 20:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...
2016-05-14

  Kim VIP
Låter lite som en meditativ text.
2016-05-12

  Sofhia Wirström
Varm, mjuk kärleksförklaring

2016-05-12

  rondell
Härligt:)
2016-05-11

  Ninananonia VIP
Så fint :)
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP