Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i förklädnad


Livet är inget annat än en Demimond
och du ligger med oförstånd


Betala ditt pris
din Gris



Och skratta dig lycklig
tills kronofogden kommer
Med tortyrredskap
i alla dess former






Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-11 20:26



Bookmark and Share


    Marica Dahl
En mångfacetterad text. Ironiskt skriven men med en vemodig verklighet som bakgrund. Tuffa formuleringar, snyggt skrivet!
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa