Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vi hatar varann är bara en mindre detalj

När vi delar evigheten med varandra blir jag som mest medveten
trygg med att att vara totalt jävla blottad
trygg med att veta att du är den enda som kan bära kniv här

Medveten om att vi måste samexistera med, dig och mig
Medveten om att jag är som tryggast med bara dig
Medveten om att du är livrädd för att bli ensam

Att vi hatar varann är bara en mindre detalj




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-12 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)