Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harhjärna




Vad går att förstå
Av harens mjuka rörelser

Den lilla harens gap

Allt blir annorlunda
Ingenting förändras

Jag lägger mig mot den tunna barken
Jag blundar bort haren

I drömmarna återvänder haren
Med hela sin historia






Fri vers (Fri form) av pang
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-12 17:37



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin
varm
2016-05-13

  Petter Wingren
Finstämt känsligt
2016-05-13

    ej medlem längre
Du skriver så fint, dina texters vändningar är så fina. De enkla uttrycken för att berätta det svåra, som i det blir mystiska, det är så skickligt.

"I drömmarna återvänder haren/med hela sin historia"

Tack.
2016-05-12

    ej medlem längre
Du skriver så fint, dina texters vändningar är så fina. De enkla uttrycken för att berätta det svåra, som i det blir mystiska, det är så skickligt.

"I drömmarna återvänder haren/med hela sin historia"

Tack.
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

pang
pang

Mina favoriter
livet