Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och otid

En sekund
vad är det
en dag
vem har sett den
en morgon
nu börjar vi närma oss
en stund
kan vara skön

Ge mig din tid
så märker vi
att den inte finns




Övriga genrer (Aforism) av Bengt H VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-12 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra självsäkert diktande.
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP