Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina läppars Vindsjäl!


Varje Andetag

Det rusar genom ådror
likt fjäderlätta moln

Mina lungor vill känna
varje andetag
där skiner alltid solen
i ett brinnande hopp

Likt en naken yta
vill jag smaka dina läppar
i varje andetag

Röra naken vid huden
mina läppars

Vindsjäl

Jag vill smaka dina läppar




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 353 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-05-12 23:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Evighets djup och ljuvlig som en len vind i själ och hjärta :)
2016-06-01

  Hon kallar sig poet VIP
Sensuell, fjäderlätt och kittlande, liker :)
2016-05-23

  Bibbi VIP
Så fint.
2016-05-18

  DominiQueen
Enormt passionerat, sinnligt och vackert, jag älskar ordet "Vindsjäl""
LoveLight
~ DominiQue
2016-05-15

  Anya VIP
Varmt och kärleksfullt framfört. Tycker om hur solen skiner i varje andetag...som jag tolkar det...
2016-05-14

  Rise Little One
Brinnande och kärleksfulla tankar!
2016-05-13

  Fem hjärtan VIP
Åh, vilken underbar poesi som träffar hjärtan med ditt ljus och glädje..!
2016-05-13

  mike irow
mina lungor vill känna
varje andetag
där skiner alltid solen
i ett brinnande hopp

så brinnande vackert! och stark är kärleken där...
den tärda siluetten
som skiljer längtan
och vindsjäl
är varken en beskrivning
eller en bild
utan en poetisk förälskelse
som bor i
våra öar...
2016-05-13

    Dan Myrbeck
Fina kärleksord!
2016-05-13

    ej medlem längre
Kärlekspoesi som känns i alla sinnen att läsa.
2016-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2016-05-13

  ULJO
Vacker kärlekspoesi svävar framför mig här i natt. Blir glad och upprymd av denna fina dikt.
2016-05-13

  Quasimodo
Ett mycket nära och varmt andetag här, med en nakenhet inför den inre känslan!
2016-05-12

  Ninananonia VIP
Mycket vackert om dina andetag..
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"