Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom...

Kom med frid
in i detta kaos jag är
Kom med hopp
jag aldrig vågat ana

Kom med storm
in i det döda inom mig
Kom, min frälsare
låt mig bli din Lazarus

Kom med sanning
in i min bristande tillit
Kom med starka armar
och bär det döda jag blivit

Kom med ett enda andetag
och förvandla mig
Kom med mirakel
för det är det enda som krävs





Fri vers (Fri form) av Lillith
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-13 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith