Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnöga

 

Stjärnöga, du är min universiella kärlek

Dina lila blad sluter sig framåt kvällen

på vår grönskande balkong

 

Ditt prudentliga väsen gör mig trygg

men också oroad över din oförmåga

att tackla ett kreativt kaos

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-13 20:17



Bookmark and Share


  Palett
Fin text med vackert foto !
2016-05-14

  ULJO
Fint
2016-05-14

  KYREUS of Sweden
Åskådligt liv
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP