Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt hjärta, min älskade!

En blick o jag är din
Ett litet leende o allt förändras
Din röst, din ömhet, din varsamma kärlek

Jag ser dig
leende värme växer djupt inne
Du ser mig
ljus bryter fram i mitt sinne

Jag ler, du ber, vi ger
Ömhet, kärlek, passion i en lekande,
smekande dans

Stormen mojnat en stund
Vi vilar i stormens centrum
För ett ögonblick, en kort sekund
Är allt blott en salig dröm?








Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-14 10:18



Bookmark and Share


  Qvinn n'Lion

När det reella länge varit tungo och gjort ryggen KRUM,
Kan verkligheten synas långt vackrare än en dröm??
2016-05-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
en skön dröm, må dröm så ack va verklighet
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion